Nature is coming

(Els Hunink: “Ik neem de uitdaging aan mijn eigen Deventer-utopia te schrijven!”)

Mijn utopie gaat over de natuur. De natuur mag schoner/mooier. De natuur is iets om met bewondering naar te kijken. Dit mogen wij meer waarderen dan we nu doen.

Mijn ideale wereld met betrekking tot dit onderwerp ziet er uit als een wereld omringd door natuur. Bijvoorbeeld: wij wonen niet in huizen maar in vertrekken of woningen die tot stand zijn gekomen door de natuur. Overal kan je naar buiten stappen en ben je omgeven door buiten. Een soort elfenbos uit lord of the rings of een hobbit dorp.

Misschien is dit over 500 tot 1250 jaar gerealiseerd in Deventer? Ik kan niet zo goed bedenken welke stappen er mogelijk zijn om deze fantasie te bereiken. Ik denk dus lekker gaan slapen en dromen. 😉

Deze utopie is geschreven door: Els Hunink
27 jaar en werkzaam in de gezondheidszorg en de verhuur.
Mijn interesses gaan uit naar fotografie en sterrenkunde.

Neem jij ook de uitdaging aan? Volg deze link!

Auteur: TS

Trees Schopman; filosoof, religiewetenschapper en welzijnswerker. Eigenaar van De Spiegel, filosofische praktijk Deventer: voor denk-hulp bij zingeving, levens- en loopbaanvragen, en ethische vragen binnen bestuur, organisatie en samenleving. Initiatiefnemer van www.filosoferenindeventer.nl Organisator van Tegenlicht Meet Up - en Filosofiecafé Deventer, evenals de maandelijkse filosofische proeverij Deventer.

Eén gedachte over “Nature is coming”

  1. Nou Els, ik geloof dat je utopie veel dichterbij is dan je denkt. Er is een Levend Dorp in Dalfsen. Hun website is “hetlevendedorp.nl”
    En in het menu ‘links’ op deze site kun je een aflevering van Lauren zien (Lauren!en het geld) die gemaakt is over dit levende dorp.

    Trees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *