Aanbevolen vaardigheden voor vruchtbaar filosoferen: durven twijfelen, open waarnemen, aandachtig luisteren, dieper doorvragen, logisch redeneren, invoelend interpreteren, helder argumenteren…
Interessant? Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Door de muis over de kalender te bewegen zie je een korte inhoudsbeschrijving. Wil je meer informatie? Klik dan op ‘lees verder’ link of dubbelklik op de betreffende activiteit.

Laden Evenementen

Evenementen in 26 september 2019

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

19:30

Tegenlicht Meet Up Deventer; over ‘Topdames’

26 september 2019 van: 19:30 tot 22:00
De Fermerie, Muggeplein 9
Deventer,
+ Google Maps
Gratis

Eind dit jaar is het peilmoment voor deelname van vrouwen aan topfuncties in Nederland. In maart 2018 vond OCW-minister Ingrid van Engelshoven de cijfers in de Bedrijvenmonitor Topvrouwen 2017 "om te huilen". Voor haar bevestigde het rapport dat een groot deel van de bedrijven niets doet om werk te maken van het streefcijfer van 30 … Lees "Tegenlicht Meet Up Deventer; over ‘Topdames’" verder

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
  • Vind je dat jouw evenement thuishoort op deze kalender? Meld het dan via dit aanmeldformulier .
  • INSPIRATIE:
    Wil je filosoferen, dan heb je input nodig die je aan het denken zet. Filosofie vindt haar inspiratie in de natuur (IVN), de kunst (kunstenlab),en in het kiezen van een bepaalde levenshouding die aanzet tot denken (humanisme)
  • DONEER:
    Het platform ‘filosoferen in Deventer’ is een laagdrempelige voorziening
    die kosteloos of voor een vrije gift wordt aangeboden. Draag je ‘filosoferen in Deventer’ een warm hart toe? Help ons dan deze site in de lucht te houden  en steun ons met je donatie.