Aanbevolen vaardigheden voor vruchtbaar filosoferen: durven twijfelen, open waarnemen, aandachtig luisteren, dieper doorvragen, logisch redeneren, invoelend interpreteren, helder argumenteren…
Interessant? Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Door de muis over de kalender te bewegen zie je een korte inhoudsbeschrijving. Wil je meer informatie? Klik dan op ‘lees verder’ link of dubbelklik op de betreffende activiteit.

Laden Evenementen

Evenementen in 2 september 2021

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

10:30

Tegenlicht meet up Deventer: de weerbare democratie

september 2 van: 10:30 tot 12:30
Centrale Bibliotheek Deventer (tuinkamer) Stromarkt 18
Deventer, Nederland
+ Google Maps

Op donderdagochtend 2 september om 10.30 uur is het weer zo ver. Eindelijk een nieuwe Tegenlicht Meet up Deventer in bibliotheek Deventer. We zitten in de theaterzaal. Er is plek voor maximaal 16 personen, dus meld je aan via Eventbrite! De weerbare democratie De polarisatie in Europa groeit, de electorale steun voor populisten is erg … Lees "Tegenlicht meet up Deventer: de weerbare democratie" verder

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
  • Vind je dat jouw evenement thuishoort op deze kalender? Meld het dan via dit aanmeldformulier .
  • INSPIRATIE:
    Wil je filosoferen, dan heb je input nodig die je aan het denken zet. Filosofie vindt haar inspiratie in de natuur (IVN), de kunst (kunstenlab),en in het kiezen van een bepaalde levenshouding die aanzet tot denken (humanisme)
  • DONEER:
    Het platform ‘filosoferen in Deventer’ is een laagdrempelige voorziening
    die kosteloos of voor een vrije gift wordt aangeboden. Draag je ‘filosoferen in Deventer’ een warm hart toe? Help ons dan deze site in de lucht te houden  en steun ons met je donatie.