Aanbevolen vaardigheden voor vruchtbaar filosoferen: durven twijfelen, open waarnemen, aandachtig luisteren, dieper doorvragen, logisch redeneren, invoelend interpreteren, helder argumenteren…
Interessant? Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Door de muis over de kalender te bewegen zie je een korte inhoudsbeschrijving. Wil je meer informatie? Klik dan op ‘lees verder’ link of dubbelklik op de betreffende activiteit.

Loading Events

Events for 2 December 2021

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

10:30

Tegenlicht meet up Deventer: de ontgroeiers

December 2 van: 10:30 tot 12:30
Bibliotheek Deventer, Stromarkt 18
Deventer,
+ Google Map

Locatie: Bibliotheek Deventer, theaterzaal, stromarkt 18, Deventer.Kosten: vrije gift.Reserveer hier je ticket. De overheid en het bedrijfsleven richten zich steevast op economische groei. Als de economie groeit, wordt alles beter. Maar klopt die aanname wel? En kan het ook anders? De zucht naar economische groei zit tot diep in de haarvaten van de maatschappij. Maar … Continue reading "Tegenlicht meet up Deventer: de ontgroeiers"

Find out more »
+ Export Events
  • Vind je dat jouw evenement thuishoort op deze kalender? Meld het dan via dit aanmeldformulier .
  • INSPIRATIE:
    Wil je filosoferen, dan heb je input nodig die je aan het denken zet. Filosofie vindt haar inspiratie in de natuur (IVN), de kunst (kunstenlab),en in het kiezen van een bepaalde levenshouding die aanzet tot denken (humanisme)
  • DONEER:
    Het platform ‘filosoferen in Deventer’ is een laagdrempelige voorziening
    die kosteloos of voor een vrije gift wordt aangeboden. Draag je ‘filosoferen in Deventer’ een warm hart toe? Help ons dan deze site in de lucht te houden  en steun ons met je donatie.