Aanbevolen vaardigheden voor vruchtbaar filosoferen: durven twijfelen, open waarnemen, aandachtig luisteren, dieper doorvragen, logisch redeneren, invoelend interpreteren, helder argumenteren…
Interessant? Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Door de muis over de kalender te bewegen zie je een korte inhoudsbeschrijving. Wil je meer informatie? Klik dan op ‘lees verder’ link of dubbelklik op de betreffende activiteit.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jopie Duinhouwer; Stuntelen in je leven als tropisch landbouwkundige (ochtend)

april 27 van: 11:00 tot 12:30

Gratis

HELAAS, DIT EVENEMENT GAAT NIET DOOR VANWEGE PRIVE OMSTANDIGHEDEN! 

“Nou ik kan wel wat vertellen over mijn leven, zegt Jopie Duinhouwer. Dat is pas echt stuntelen geweest als boer/ landbouwer in het buitenland en nu hier. Ach, en is eigenlijk niet voor iedereen het hele leven gestuntel?

Jopie Duinhouwer, bekend van tuinderij Haverkamp, begon zijn cariere op de tropische landbouwschool in Deventer. En natuurlijk ga je vervolgens met je partner naar het buitenland om daar als landbouwer of adviseur te gaan werken. Andere talen, andere culturen, conflicten waar je je als Nederlander misschien minder bij voor kunt stellen. Ziektes die het andere klimaat met zich meebrengen… Kortom veel te vertellen over hoe je stuntelend temidden van dit alles je eigen weg vindt, en uiteindelijk dan toch weer als tuinbouwer in Nederland belandt. Nota bene in Deventer.

Jopie: “De antieke filosofen wandelden veel, tijdens de wandeling kan men goed nadenken en kreeg men nieuwe inzichten. Ook kun je heerlijk wegdromen tijdens een wandeling. Ik ben dankbaar voor hoe mijn leven vorm heeft gekregen. Er was een droom…..toeval, geluk, fouten en teleurstellingen, steeds weer opstaan en leren. Mijn droom is uitgekomen”.

Zijn motto: ” succes is 1 x vaker opstaan dan je valt”

Datum: koningsdag 27 april, 11.00 – 12.30 uur
Locatie: Tuinderij Haverkamp, Rodijksweg 5 Deventer
(bij de 5 eiken tussen de twee kolken, oostelijk van de boerderij)
MAXIMAAL 15 DEELNEMERS!
Registreer je gratis via Eventbrite.

Gegevens

Datum:
april 27
Tijd:
11:00 tot 12:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-jopie-duinhouwer-stuntelen-als-tropisch-landbouwkundige-ochtend-58943649041

Organisator

Jopie Duijnhouwer

Locatie

Tuinderij Haverkamp
Rodijksweg 5
Deventer,
+ Google Maps
  • Vind je dat jouw evenement thuishoort op deze kalender? Meld het dan via dit aanmeldformulier .
  • INSPIRATIE:
    Wil je filosoferen, dan heb je input nodig die je aan het denken zet. Filosofie vindt haar inspiratie in de natuur (IVN), de kunst (kunstenlab),en in het kiezen van een bepaalde levenshouding die aanzet tot denken (humanisme)
  • DONEER:
    Het platform ‘filosoferen in Deventer’ is een laagdrempelige voorziening
    die kosteloos of voor een vrije gift wordt aangeboden. Draag je ‘filosoferen in Deventer’ een warm hart toe? Help ons dan deze site in de lucht te houden  en steun ons met je donatie.