Aanbevolen vaardigheden voor vruchtbaar filosoferen: durven twijfelen, open waarnemen, aandachtig luisteren, dieper doorvragen, logisch redeneren, invoelend interpreteren, helder argumenteren…
Interessant? Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Door de muis over de kalender te bewegen zie je een korte inhoudsbeschrijving. Wil je meer informatie? Klik dan op ‘lees verder’ link of dubbelklik op de betreffende activiteit.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Stuntelkunst

april 17 van: 20:00 tot 21:00

€7,50

Spelen, improviseren, stuntelen… Het lijkt soms wel of dat verboden is als je volwassen wordt. Maar al zouden we het willen: we kunnen niet zonder! Onder de oppervlakte heerst altijd de chaos. Hoe ga jij daarmee om? 

Bij deze voorstelling STUNTELKUNST komen mensen uit het publiek aan het woord over hun eigen inzichten en onhandigheden. Theater Sprook, waarin onder andere de Deventernaren Charlotte Latour, Mieke Souverijn, Sanne van der Kolm en Bart Durant zitten, verbeeldt met geïmproviseerd terugspeeltheater de levenskunst van de stuntelende mens.

Latour lacht: “En we gaan zelf natuurlijk ook stuntelen. Maar dat zul je niet altijd zien, want dan bluffen we gewoon en dan denk je misschien dat het er bij hoort.” Alleen al dat – het kijken naar hoe luchtig de spelers en de pianist met hun eigen menselijke tekortkomingen omgaan – zal de moeite van het komen waard zijn.

Kom ook en herken jezelf in het gespeelde! Woensdag 17 april van 20.00 tot 21.00 uur in de theaterzaal van de nieuwe Bibliotheek in Deventer. Toegang €7,50. Een euro korting voor wie met een clownsneus op bij de kassa staat en voor wie reserveert op info@sprook.nl.

Deze voorstelling wordt georganiseerd in het kader van de Maand van de Filosofie met als thema ‘Ik stuntel dus ik ben’. 

Gegevens

Datum:
april 17
Tijd:
20:00 tot 21:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Theater Sprook
Website:
www.sprook.nl

Locatie

Bibliotheek Deventer
Stromarkt 18
Deventer,
+ Google Maps
  • Vind je dat jouw evenement thuishoort op deze kalender? Meld het dan via dit aanmeldformulier .
  • INSPIRATIE:
    Wil je filosoferen, dan heb je input nodig die je aan het denken zet. Filosofie vindt haar inspiratie in de natuur (IVN), de kunst (kunstenlab),en in het kiezen van een bepaalde levenshouding die aanzet tot denken (humanisme)
  • DONEER:
    Het platform ‘filosoferen in Deventer’ is een laagdrempelige voorziening
    die kosteloos of voor een vrije gift wordt aangeboden. Draag je ‘filosoferen in Deventer’ een warm hart toe? Help ons dan deze site in de lucht te houden  en steun ons met je donatie.