Aanbevolen vaardigheden voor vruchtbaar filosoferen: durven twijfelen, open waarnemen, aandachtig luisteren, dieper doorvragen, logisch redeneren, invoelend interpreteren, helder argumenteren…
Interessant? Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Door de muis over de kalender te bewegen zie je een korte inhoudsbeschrijving. Wil je meer informatie? Klik dan op ‘lees verder’ link of dubbelklik op de betreffende activiteit.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zelfportret; ik stuntel, dus ik ben

april 20 van: 14:00 tot 16:00

€8,50

Hoe zie jij jezelf? In de workshop ‘Zelfportret, ik stuntel dus ik ben’ maak je met behulp van ontregelende technieken vijf zelfportretten.

Waar het bij het maken van een zelfportret over het algemeen gaat om het zo precies mogelijk nabootsen van de werkelijkheid wordt je in deze workshop uitgedaagd om je te laten leiden door de hindernis van de aangereikte technieken. De belemmeringen bestaan uit een combinatie van verstorend materiaalgebruik, het toepassen van een verassend perspectief en een tijdslimiet per portret. Kun je niet tekenen denk je? Of juist wel? Doe dan vooral mee! Het gaat om durven en plezier hebben, om te ervaren tot wat voor mooie, leuke, lastige en eigenwijze resultaten je eigen gestuntel kan leiden. Interesse? Meld je dan snel aan.

Een workshop onder leiding van Jeanette Hoekstra, beeldend kunstenaar en kunstdocent.

Datum: zaterdag 20 april, 14.00 – 16.00 uur.
Locatie: Kunstenlab, havenplein 20, Deventer
Kosten:€8,50
Meld je gratis aan via Eventbrite en betaal tijdens het evenement.
Minimaal 4, maximaal 16 deelnemers.

Organisator

Jeanette Hoekstra
Website:
https://www.jeanettehoekstra.nl/

Locatie

kunstenlab
Havenplein 20
Deventer,
+ Google Maps
Website:
https://kunstenlab.nl/
  • Vind je dat jouw evenement thuishoort op deze kalender? Meld het dan via dit aanmeldformulier .
  • INSPIRATIE:
    Wil je filosoferen, dan heb je input nodig die je aan het denken zet. Filosofie vindt haar inspiratie in de natuur (IVN), de kunst (kunstenlab),en in het kiezen van een bepaalde levenshouding die aanzet tot denken (humanisme)
  • DONEER:
    Het platform ‘filosoferen in Deventer’ is een laagdrempelige voorziening
    die kosteloos of voor een vrije gift wordt aangeboden. Draag je ‘filosoferen in Deventer’ een warm hart toe? Help ons dan deze site in de lucht te houden  en steun ons met je donatie.