Aanbevolen vaardigheden voor vruchtbaar filosoferen: durven twijfelen, open waarnemen, aandachtig luisteren, dieper doorvragen, logisch redeneren, invoelend interpreteren, helder argumenteren…
Interessant? Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Door de muis over de kalender te bewegen zie je een korte inhoudsbeschrijving. Wil je meer informatie? Klik dan op ‘lees verder’ link of dubbelklik op de betreffende activiteit.

Laden Evenementen

Evenementen in 14 december 2018

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

16:00

Lezing door Paul Scheffer, over ‘mensen en grenzen’.

14 december 2018 van: 16:00 tot 18:00
Geert Groote Huis, Lamme van Dieseplein 4
Deventer, 7411 LX NL
+ Google Maps
€10,00

Op vrijdagmiddag 14 december geeft Paul Scheffer een lezing in Museum Geert Groote Huis (GGH) met als titel: ‘Mensen en grenzen – hoe maakbaar is migratie?’ De lezing start om 16.00 uur, inloop is vanaf 15.45 uur. Een toegangsbewijs kost € 10,- , voor vrienden van het GGH is de prijs slechts € 5,-. Over … Lees "Lezing door Paul Scheffer, over ‘mensen en grenzen’." verder

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
  • Vind je dat jouw evenement thuishoort op deze kalender? Meld het dan via dit aanmeldformulier .
  • INSPIRATIE:
    Wil je filosoferen, dan heb je input nodig die je aan het denken zet. Filosofie vindt haar inspiratie in de natuur (IVN), de kunst (kunstenlab),en in het kiezen van een bepaalde levenshouding die aanzet tot denken (humanisme)
  • DONEER:
    Het platform ‘filosoferen in Deventer’ is een laagdrempelige voorziening
    die kosteloos of voor een vrije gift wordt aangeboden. Draag je ‘filosoferen in Deventer’ een warm hart toe? Help ons dan deze site in de lucht te houden  en steun ons met je donatie.