Aanbevolen vaardigheden voor vruchtbaar filosoferen: durven twijfelen, open waarnemen, aandachtig luisteren, dieper doorvragen, logisch redeneren, invoelend interpreteren, helder argumenteren…
Interessant? Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Door de muis over de kalender te bewegen zie je een korte inhoudsbeschrijving. Wil je meer informatie? Klik dan op ‘lees verder’ link of dubbelklik op de betreffende activiteit.

Laden Evenementen

Evenementen in 10 februari 2019

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

14:00

HV cafe Deventer; Deventers verzet in WOII

februari 10 van: 14:00 tot 16:00
loge vrijmetselaars, Rijkmanstraat 10
Deventer, Nederland
+ Google Maps
Gratis

Locatie: Vrijmetselaarsloge, Rijkmansstraat 10, Deventer. Aanvang 14.00 uur, De zaal is open vanaf 13.30 uur. De geplande inleiding over de energietransitie kan momenteel niet plaatsvinden, deze komt op een later datum uitgebreider aan bod. Op 10 februari duikt het HV in de rol van het verzet in Deventer tijdens de tweede wereld oorlog. Het verhaal … Lees "HV cafe Deventer; Deventers verzet in WOII" verder

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
  • Vind je dat jouw evenement thuishoort op deze kalender? Meld het dan via dit aanmeldformulier .
  • INSPIRATIE:
    Wil je filosoferen, dan heb je input nodig die je aan het denken zet. Filosofie vindt haar inspiratie in de natuur (IVN), de kunst (kunstenlab),en in het kiezen van een bepaalde levenshouding die aanzet tot denken (humanisme)
  • DONEER:
    Het platform ‘filosoferen in Deventer’ is een laagdrempelige voorziening
    die kosteloos of voor een vrije gift wordt aangeboden. Draag je ‘filosoferen in Deventer’ een warm hart toe? Help ons dan deze site in de lucht te houden  en steun ons met je donatie.