Aanbevolen vaardigheden voor vruchtbaar filosoferen: durven twijfelen, open waarnemen, aandachtig luisteren, dieper doorvragen, logisch redeneren, invoelend interpreteren, helder argumenteren…
Interessant? Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Door de muis over de kalender te bewegen zie je een korte inhoudsbeschrijving. Wil je meer informatie? Klik dan op ‘lees verder’ link of dubbelklik op de betreffende activiteit.

Laden Evenementen

Evenementen in 10 maart 2019

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

14:00

HV café; over ‘moed’.

maart 10 van: 14:00 tot 17:00
loge vrijmetselaars, Rijkmanstraat 10
Deventer, Nederland
+ Google Maps
Gratis

Miek den Daas, geestelijk verzorger zorggroep Solis, over het thema 'moed'. Geestelijk raadsvrouw Miek den Daas houdt een inleiding over het thema Moed. moed, je hebt er een flinke portie van nodig in het leven, dat weet Miek als geen ander. Ze komt dit tegen in haar dagelijks werk als geestelijk raadsvrouw. Ze komt in … Lees "HV café; over ‘moed’." verder

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
  • Vind je dat jouw evenement thuishoort op deze kalender? Meld het dan via dit aanmeldformulier .
  • INSPIRATIE:
    Wil je filosoferen, dan heb je input nodig die je aan het denken zet. Filosofie vindt haar inspiratie in de natuur (IVN), de kunst (kunstenlab),en in het kiezen van een bepaalde levenshouding die aanzet tot denken (humanisme)
  • DONEER:
    Het platform ‘filosoferen in Deventer’ is een laagdrempelige voorziening
    die kosteloos of voor een vrije gift wordt aangeboden. Draag je ‘filosoferen in Deventer’ een warm hart toe? Help ons dan deze site in de lucht te houden  en steun ons met je donatie.