Aanbevolen vaardigheden voor vruchtbaar filosoferen: durven twijfelen, open waarnemen, aandachtig luisteren, dieper doorvragen, logisch redeneren, invoelend interpreteren, helder argumenteren…
Interessant? Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Door de muis over de kalender te bewegen zie je een korte inhoudsbeschrijving. Wil je meer informatie? Klik dan op ‘lees verder’ link of dubbelklik op de betreffende activiteit.

Laden Evenementen

Evenementen in 17 april 2019

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

20:00

Stuntelkunst

april 17 van: 20:00 tot 21:00
Bibliotheek Deventer, Stromarkt 18
Deventer,
+ Google Maps
€7,50

Spelen, improviseren, stuntelen… Het lijkt soms wel of dat verboden is als je volwassen wordt. Maar al zouden we het willen: we kunnen niet zonder! Onder de oppervlakte heerst altijd de chaos. Hoe ga jij daarmee om?  Bij deze voorstelling STUNTELKUNST komen mensen uit het publiek aan het woord over hun eigen inzichten en onhandigheden. … Lees "Stuntelkunst" verder

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
  • Vind je dat jouw evenement thuishoort op deze kalender? Meld het dan via dit aanmeldformulier .
  • INSPIRATIE:
    Wil je filosoferen, dan heb je input nodig die je aan het denken zet. Filosofie vindt haar inspiratie in de natuur (IVN), de kunst (kunstenlab),en in het kiezen van een bepaalde levenshouding die aanzet tot denken (humanisme)
  • DONEER:
    Het platform ‘filosoferen in Deventer’ is een laagdrempelige voorziening
    die kosteloos of voor een vrije gift wordt aangeboden. Draag je ‘filosoferen in Deventer’ een warm hart toe? Help ons dan deze site in de lucht te houden  en steun ons met je donatie.