Aanbevolen vaardigheden voor vruchtbaar filosoferen: durven twijfelen, open waarnemen, aandachtig luisteren, dieper doorvragen, logisch redeneren, invoelend interpreteren, helder argumenteren…
Interessant? Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Door de muis over de kalender te bewegen zie je een korte inhoudsbeschrijving. Wil je meer informatie? Klik dan op ‘lees verder’ link of dubbelklik op de betreffende activiteit.

Laden Evenementen

Evenementen in 1 mei 2019

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

13:00

Start driedaagse filosofie cursus: Homo Deus en andere toekomstverhalen

mei 1 van: 13:00 tot 17:00
Etty Hillesum Centrum, Roggestraat 3
Deventer, 7411 EP NL
+ Google Maps
€140

‘Wij zijn als zeelieden die hun schip op open zee moeten reviseren, zonder dat we het in een droogdok kunnen demonteren en herbouwen met gebruik van zijn beste onderdelen.’ Otto Neurath in Anti-Spengler (1921) Een driedaagse filosofie cursus in het Etty Hillesum Centrum. In mei 2019 wordt weer een filosofiecursus gegeven door Petra Bolhuis en Theo … Lees "Start driedaagse filosofie cursus: Homo Deus en andere toekomstverhalen" verder

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
  • Vind je dat jouw evenement thuishoort op deze kalender? Meld het dan via dit aanmeldformulier .
  • INSPIRATIE:
    Wil je filosoferen, dan heb je input nodig die je aan het denken zet. Filosofie vindt haar inspiratie in de natuur (IVN), de kunst (kunstenlab),en in het kiezen van een bepaalde levenshouding die aanzet tot denken (humanisme)
  • DONEER:
    Het platform ‘filosoferen in Deventer’ is een laagdrempelige voorziening
    die kosteloos of voor een vrije gift wordt aangeboden. Draag je ‘filosoferen in Deventer’ een warm hart toe? Help ons dan deze site in de lucht te houden  en steun ons met je donatie.