Prikbord oproepen!

 • Juli 2024: Filosofiegroep zoekt belangstellenden voor uitbreiding
  “Hallo belangstellende…..Ons filosofiegroepje bestaat al vele jaren. Op dit moment zijn we met drie, en zoeken er tenminste een persoon bij. Ons maximum is zes.
  De werkwijze: om de buurt kiezen we een filosoof, verdiepen ons thuis in zijn filosofie, ieder is vrij in het kiezen van zijn bronnen en schrijft een A4tje met zijn bevindingen. Hiervoor nemen we twee maanden de tijd, mailen elkaar op tijd het A4tje toe en komen dan een middag bij elkaar om in gesprek te gaan met de gemailde stukjes als uitgangspunt. De bijeenkomst vindt plaats thuis bij degene die de filosoof heeft aangedragen.
  Nu verdiepen we ons in Hegel, hiervoor was het Wouter Kusters, Donna Haraway, Martha Nussbaum.”
  WIL JE MEER WETEN OF JE AANMELDEN VOOR DEZE FILOSOFIEGROEP?
  NEEM CONTACT OP MET A. WIJLAND (wijlandv(ad)xs4all.nl)

 • Meerdere zelfstandige filosofiegroepen hebben hier al met succes een oproep geplaatst voor extra deelnemers. Die groepen zitten momenteel vol. Maar wat let je? Start je eigen groep en plaats hier een oproep voor extra deelnemers! Gebruik hiervoor het contactformulier.

 • Webbeheerder zoekt mooie foto’s van Deventer voor de header van deze site(april 2018). De header is de foto die met het uillogo verschijnt. Wil jij jouw foto hier op de site? Dan mail hem naar info@filosoferenindeventer.nl onder vermelding van ‘foto voor filosoferen in Deventer’.

Laat je oproep achter als je anderen zoekt voor een filosofische activiteit:

 • wil je bijvoorbeeld je eigen filosofie-leesclub starten?
 • Of zoek je anderen om samen een filosofie- evenement te bezoeken?
 • iets anders dat met filosofie te maken heeft?

Meld het hier en we zetten je oproep op dit prikbord.